Bagossy Brothers Company koncert a KÁN Egyetemi Napokon!

Bagossy Brothers Company koncert a KÁN Egyetemi Napokon!

Várunk szeretettel 2021. október 1-jén péntek este szuper bulira a Fedeles Lovardában!

Az online jegyértékesítés elindult, vedd meg a jegyedet most!

A jegyvásárlást követően az e-mailben kapott jegyet karszalagra kell váltani a bejáratnál, így javasoljuk, hogy a karszalag megváltását a koncertet megelőző napokban tedd meg!

Szerdán (szeptember 29.) és csütörtökön (szeptember 30.) 14:00–18:00 között a MATE Kaposvári Campusának főportájánál és a Bajcsy-Zsilinszky utca 10. alatti épület aulájában tudod a jegyedet karszalagra váltani.

A 82-es busz útvonalán ingyenes buszjárat közlekedik, hogy megkönnyítsük neked az utazást! A busz a Buszpályaudvarról indul 18:00 órakor és a Lovasakadémia elől 22:15-kor indul vissza a város felé.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a koncert csak védettségi igazolvánnyal vagy applikációval, illetve a személyazonosságot igazoló okmányok együttes meglétével látogatható.

Facebook oldalunk

KÁN Egyetemi Napok 2021. október 1-3.Magyar Mezőgazdaság Kft.Magyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Pannon LovasakadémiaMagyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpont Bőszénfai SzarvasfarmKaposvárNemzeti Agrárgazdasági KamaraSomogyi Helyi Termék EgyesületDél-dunántúli Regionális Élelmiszer és Innovációs KlaszterMAGRO.HUSomogy HírlapAgroinform
© 2021 Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem • KÁN – Kaposvári Állattenyésztési Napok • Minden jog fenntartva!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat