Tenyészállat díjak átadója a Fedeles Lovardában

Tenyészállat díjak átadója a Fedeles Lovardában

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusán, a KÁN Egyetemi Napokon, október 2-án a Fedeles Lovardában adták át a tenyészállat díjakat. Az eseményen a juh- és kecsketenyésztők, a hidegvérű lótenyésztők és a húsmarhatenyésztők vehették át a díjakat, különdíjakat.

A kiállítás juhtenyésztési nagydíját Dr. Gyuricza Csaba rektor adta át Holló Mátyás uszódi tenyésztőnek magyar merinó, ile de france és berrichon du cher csoportjaiért.

A Magyar Hidegvérű Lótenyésztő Országos Egyesület tenyészszemléjén a hidegvérű lótenyésztési nagydíjat az 5954 Bőszénfa-159 Merész, pej színű magyar hidegvérű mén kapta.

Tenyésztője a Kaposvári Egyetem. A díjat Dr. Gyuricza Csaba rektor adta át és Kassanin Milán, a Magyar Hidegvérű Lótenyésztő Országos Egyesület ügyvezetője szalagozta.

 

Facebook oldalunk

KÁN Egyetemi Napok 2021. október 1-3.Magyar Mezőgazdaság Kft.Magyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Pannon LovasakadémiaMagyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpont Bőszénfai SzarvasfarmKaposvárNemzeti Agrárgazdasági KamaraSomogyi Helyi Termék EgyesületDél-dunántúli Regionális Élelmiszer és Innovációs KlaszterMAGRO.HUSomogy HírlapAgroinform
© 2021 Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem • KÁN – Kaposvári Állattenyésztési Napok • Minden jog fenntartva!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat